Selecteer een pagina

Muziekcentrum SIMEON

Leren – spelen – maken

ANBI

De Stichting SIMEON is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven een fiscaal voordeel op bij schenking en donatie. Stichting SIMEON is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Giften komen dus geheel ten goede aan onze activiteiten ter ondersteuning van muziekeducatie in de hele gemeente Bergen NH.

Extra belastingaftrek

Particulieren mogen een gift aan SIMEON als culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken in hun aangifte inkomstenbelasting. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een zo’n gift aftrekken bij de aangifte vennootschapsbelasting.

Publicatieplicht

Als culturele ANBI heeft Stichting SIMEON een publicatieverplichting. De gegevens die wij moeten publiceren, vermelden we op de website.

Overweegt u te doneren, schenken of sponsoren? Mail ons dan op info@simeon.nl en we nemen graag contact met u op!

 

 

Ga terug naar de startpagina

Over Stichting Simeon

Muziekcentrum SIMEON is een initiatief van de Stichting Simeon. De stichting streeft ernaar om muziek als onderdeel van het kunst- en cultuuraanbod van Bergen te stimuleren en uit te dragen. Het gaat dus niet alleen een om een muziekschool voor kinderen om de vaardigheid en instrumentbeheersing en muziekkennis aan te leren, maar de stichting biedt kinderen, volwassenen, amateurs en professionals een plek om de creatie-, improvisatie- en inspiratiekant van muziekmakers te faciliteren.

 

Openingstijden

ma t/m za: 09.00 – 21.00 u

Adres

Hertshooiweg 12
1861XD Bergen

Telefoon

Janneke Koch:
06-12832790